Fietsdragers Op onverharde en verharde wegen. Of u nu alleen in de auto zit of alle plekken bezet zijn door vrienden en familie, met een fietsdrager van Thule neemt u uw fietsen overal mee naartoe - snel, makkelijk en veilig. Als u niet zeker weet welke fietsdrager het best bij u past, kunt u de Thule Koopgids gebruiken.
Kanodragers Kajakdragers Surfboard & SUP
Watersport Sports Aquatique Aquatics Water Sports
Het water op Er is geen simpelere manier om de perfecte watersportdrager van Thule te vinden. Of u nu een kajak, kano, surfplank, SUP of windsurfplank wilt vervoeren, u kunt alles vinden wat u nodig heeft voor het merk, model en bouwjaar van uw voertuig. Wat uw passie ook is, u kunt er zeker van zijn dat uw waardevolle spullen slim, veilig en stabiel wordt vervoerd. We testen elke watersportdrager tot het uiterste en verder, zodat ze alles overleven wat de weg en het weer op uw pad brengen. - Keuze uit sportdragers die bij uw passie aansluiten - Superveilig en stabiel ontwerp - Tot het uiterste getest - op verkeersveiligheid en waterbestendigheid - Slimme accessoires voor nog makkelijker en stabieler transport
>Thule Kanodragers<  Een Thule kanodrager voor op het dak is ideaal voor een veilig,  stevig en eenvoudig transport van uw kano. Wij bevelen graag  de ideale kanodrager voor u en uw auto aan >Thule Kajakdragers<  Met een Thule kajakdrager kunt u uw kajak veilig vervoeren en  kunt u deze ook nog eens eenvoudig en snel laden en lossen!  Met onze hulp vindt u de ideale kajakdrager. >Thule Surfboard & SUPdragers<  Met een surfboarddrager van Thule voor op het dak kunt u de  golven gaan opzoeken. Laad uw board en vertrek. Wij bevelen  u graag de ideale surfboarddrager voor op het dak aan.

      

Maandag:               doorlopend open van 9u00 tot 18u00         Dinsdag:               GESLOTEN Woensdag:   doorlopend open van 9u00 tot 18u00 Donderdag:                                                           doorlopend open van 9u00 tot 17u30 Vrijdag:                doorlopend open van 9u00 tot 18u00 Zaterdag:               doorlopend open van 9u00 tot 18u00 Zondag:                                                                       GESLOTEN
AUTOMOTIVE PARTNER Brittannia - Trademark of RVF NV
003293555199 Brittannia1116@gmail.com Antwerpsesteenweg 1116 9041 Oostakker - Gent België
Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen
Als u het Thule Test Center™ bezoekt, krijgt u wellicht het idee dat we iets tegen onze producten hebben. Dan ziet u de tevreden blik van de technicus die twee keer het aanbevolen gewicht op een fietsdrager voor op de trekhaak zet en op de knop drukt om na te bootsen dat die twee keer de wereld rond gaat. Of de opgewekte glimlach van een techneut die geniet van het testen van de dakdragers met extreme hitte, koude, UV-straling, vocht en op de koop toe een aantal nogal smerige chemicaliën. Of de technicus die niets leukers vindt dan een dakkoffer vol te laden op een slee om die vervolgens te laten crashen - er worden wel meer dan 100 crashtests gedaan in één jaar! Safety first Dat doen ze allemaal omdat ze zich volledig richten op de allerhoogste prioriteit bij Thule: uw veiligheid en de veiligheid van de mensen om u heen. Slijtvastheid en kwaliteit van een product zijn ook belangrijk, maar bij ons valt aan veiligheid altijd weer wat te verbeteren aan de hand van onze grondige en veeleisende tests. Zo erg zelfs dat we Thule Test Program™ hebben ontwikkeld met meer dan 25 “Thule- normen” die veel verder gaan dan de huidige ISO-normen. Extreme testen In het Thule Test Center™ ondergaan de producten extreme testen voordat het Thule logo erop mag worden gezet. Dat brengt testen met zich mee van woestijnhitte, ijskou, waterbestendigheid, valtests en windtunnels tot trek-, schok- en crashtests. De wereld is ons lab Natuurlijk testen we onze prototypes ook in de echte wereld. We testen alle functies waardoor uw spullen veiliger, gemakkelijker en prettiger te gebruiken zullen zijn. Als we eindelijk tevreden zijn, weten we dat u dat ook zult zijn. We testen onze producten tot het uiterste, dus u hoeft er niet eens over na te denken. Uiteindelijk hebt u nog een actief leven te leiden. En, o ja, die glimlach op het gezicht van de technicus? Dat is trots.
AUTOMOTIVE PARTNER Brittannia - Trademark of RVF NV