Maandag:               doorlopend open van 9u00 tot 18u00         Dinsdag:               GESLOTEN Woensdag:   doorlopend open van 9u00 tot 18u00 Donderdag:                                                           doorlopend open van 9u00 tot 17u30 Vrijdag:                doorlopend open van 9u00 tot 18u00 Zaterdag:               doorlopend open van 9u00 tot 18u00 Zondag:                                                                       GESLOTEN
AUTOMOTIVE PARTNER Brittannia - Trademark of RVF NV
003293555199 Brittannia1116@gmail.com Antwerpsesteenweg 1116 9041 Oostakker - Gent België
Sneeuwkettingen Chaînes à neige Schneeketten Snow Chains
Personenwagens  Thule biedt het breedste assortiment aan sneeuwkettingen voor personenauto's met de beste combinatie van gebruiksgemak,  betrouwbaarheid en goede prestaties. SUV’s  Als u met uw SUV de meest  ontoegankelijke besneeuwde wegen  op wilt, hebt u een König sneeuwketting nodig speciaal ontwikkeld voor SUV's. Bedrijfswagens/Camper  Heeft u een bedrijfsvoertuig of camper?  Alleen König heeft een compleet  assortiment aan sneeuwkettingen voor u.
König Sneeuwkettingen König is een bedrijf opgericht in 1966 te Lecco -Italië- in het alpengebied, waar sneeuwkettingen absoluut een noodzaak zijn in geval van sneeuw. Het bedrijf ontwikkelde en bracht een aantal producten uit in de opvolgende jaren die het merk de meest innoverende marktspeler maakten in de kettingenindustrie. Na overname van Thule en de recente samensmelting met Schneeketten AG is König DE wereldwijde marktleider in sneeuwkettingen.
Kiezen van de juiste ketting en levertermijn Het kiezen van de juiste ketting is heel belangrijk. Niet elke ketting mag op elke wagen, het is sterk afhankelijk van het TYPE WAGEN en de BANDENMAAT. Een voorbeeld hiervan is bijvoorbeeld een bepaalde wagen kan een type ketting leggen maar een andere merk wagen met dezelfde bandenmaat moet een ander type ketting leggen doordat deze minder plaats heeft in de wielkast. Het is dus belangrijk dat u ofwel in het instructieboekje van u wagen opzoekt welke ketting u mag leggen of naar de König Koopgids gaat waar u per merk en bandenmaat kan opzoeken welke kettingen er op u wagen mogen. Wij werken bij Brittannia ook enkel op bestelling. Wij hebben een aantal standaard modellen voorradig, maar door de diversiteit van maten en type’s moet u rekening houden dat er grote kans is dat u ketting moet besteld worden. Klik hieronder op de link -KOOPGIDS- om de perfecte kettingen voor u wagen te vinden!
Personenwagens SUV’s Bedrijfswagen/Camper
Bij het kiezen van de optimale sneeuwketting voor jou wagen raadpleeg  je best eerst de König  -KOOPGIDS-
AUTOMOTIVE PARTNER Brittannia - Trademark of RVF NV