Fietsdragers Op onverharde en verharde wegen. Of u nu alleen in de auto zit of alle plekken bezet zijn door vrienden en familie, met een fietsdrager van Thule neemt u uw fietsen overal mee naartoe - snel, makkelijk en veilig. Als u niet zeker weet welke fietsdrager het best bij u past, kunt u de Thule Koopgids gebruiken.
Dakdragers Barres de toit Dachträger Roof Racks/Bars
Hoe kies ik mijn dakdrager? Een Thule dakdrager bestaat uit meerdere aparte onderdelen. Merk, type, bouwjaar, het is allemaal van belang. Deze bepalen welke onderdelen u nodig heeft. Voor u verder gaat op de site is het nodig dat u naar de Thule Website gaat op de onderstaande link om na te gaan welke onderdelen u nodig heeft voor de ideale dakdrager! > Thule Koopgids < Wanneer u weet welke onderdelen u nodig heeft voor uw wagen kan u bovenaan klikken op de correcte bijhorende voet (Rapid system 775, 757, 753, 754, 951). Om een keuze te maken in het aanbod van draagstangen kan u hieronder op de draagstang klikken waar u meer informatie over wenst.
Rapid system 775 Open Zijdakrails Rapid Railing 757 Open Zijdakrails Rapid system 753 Vaste bevestigingspunten      Flush rails Rapid system 754 Normaal dak (geen rails) Raingutter Foot 951 Regengoot Thule Squarebar Thule Wingbar Thule Slidebar Thule Probar Rapid system 775 Open Zijdakrails Rapid Railing 757 Open Zijdakrails Rapid system 753 Vaste bevestigingspunten      Flush rails Rapid system 754 Normaal dak (geen rails) Raingutter Foot 951 Regengoot

      

Maandag:               doorlopend open van 9u00 tot 18u00         Dinsdag:               GESLOTEN Woensdag:   doorlopend open van 9u00 tot 18u00 Donderdag:                                                           doorlopend open van 9u00 tot 17u30 Vrijdag:                doorlopend open van 9u00 tot 18u00 Zaterdag:               doorlopend open van 9u00 tot 18u00 Zondag:                                                                       GESLOTEN
AUTOMOTIVE PARTNER Brittannia - Trademark of RVF NV
003293555199 Brittannia1116@gmail.com Antwerpsesteenweg 1116 9041 Oostakker - Gent België
Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen
Als u het Thule Test Center™ bezoekt, krijgt u wellicht het idee dat we iets tegen onze producten hebben. Dan ziet u de tevreden blik van de technicus die twee keer het aanbevolen gewicht op een fietsdrager voor op de trekhaak zet en op de knop drukt om na te bootsen dat die twee keer de wereld rond gaat. Of de opgewekte glimlach van een techneut die geniet van het testen van de dakdragers met extreme hitte, koude, UV-straling, vocht en op de koop toe een aantal nogal smerige chemicaliën. Of de technicus die niets leukers vindt dan een dakkoffer vol te laden op een slee om die vervolgens te laten crashen - er worden wel meer dan 100 crashtests gedaan in één jaar! Safety first Dat doen ze allemaal omdat ze zich volledig richten op de allerhoogste prioriteit bij Thule: uw veiligheid en de veiligheid van de mensen om u heen. Slijtvastheid en kwaliteit van een product zijn ook belangrijk, maar bij ons valt aan veiligheid altijd weer wat te verbeteren aan de hand van onze grondige en veeleisende tests. Zo erg zelfs dat we Thule Test Program™ hebben ontwikkeld met meer dan 25 “Thule- normen” die veel verder gaan dan de huidige ISO-normen. Extreme testen In het Thule Test Center™ ondergaan de producten extreme testen voordat het Thule logo erop mag worden gezet. Dat brengt testen met zich mee van woestijnhitte, ijskou, waterbestendigheid, valtests en windtunnels tot trek-, schok- en crashtests. De wereld is ons lab Natuurlijk testen we onze prototypes ook in de echte wereld. We testen alle functies waardoor uw spullen veiliger, gemakkelijker en prettiger te gebruiken zullen zijn. Als we eindelijk tevreden zijn, weten we dat u dat ook zult zijn. We testen onze producten tot het uiterste, dus u hoeft er niet eens over na te denken. Uiteindelijk hebt u nog een actief leven te leiden. En, o ja, die glimlach op het gezicht van de technicus? Dat is trots.
AUTOMOTIVE PARTNER Brittannia - Trademark of RVF NV